Спортният директор на Пари Сен Жермен Антеро Енрике обяви, че старши треньорът Унай Емери има пълната подкрепа на шефовете в клуба.

Енрике засвидетелства подкрепа не на 100%, а на 200% за Емери.

„Както каза президентът Насер Ал-Келайфи в началото на сезона, ние сме на 200% зад Унай Емери. На 200%. Нямаме никакви съмнения в него и той има нашата пълна подкрепа“, коментира Енрике в интервю за „Le Parisien“.

„Мога да кажа, че договорът на Емери не е проблем нито за него, нито за никой в ПСЖ. Всички трябва да бъдат спокойни на тази тема“, добави спортният директор на парижани.

„Нито президента, нито някой от футболистите не е казал, че Емери не е голям треньор. Никой не е казвал подобни неща. Всички говорим за Емери в много позитивен план. Всички с изключение на журналистите. Унай е един от най-големите треньори в света“, продължи той.

Ултиматум за Емери да отстрани Реал Мадрид

„Намираме се в средата на декември и е излишно да коментираме, каквито и да е хипотези относно това, което може да се случи в Шампионска лига и до какво може да доведе евентуално отпадане на отбора на осминафиналната фаза“, каза още Антеро Енрике.