Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел коментира, че всички във френския гранд имат желание да помогнат на голямата бразилска звезда на тима Неймар да се почувства по-добре, след разочарованието, което изживя на наскоро приключилия Мондиал в Русия.

Бразилия бе сочен за основен фаворит за трофея на Световното, но бе елиминиран на четвъртфиналите от Белгия. Това провокира гнева на феновете на „селесао“ в Страната кафето, където Неймар и компания бяха посрещнати особено недружелюбно.

Именно заради всичко случило се в изминалите седмици, Тухел изрази готовността за оказване на подкрепа на най-скъпия играч в историята до момента.  

„Всички в клуба искаме да накараме Неймар да се чувства добре, колкото се може по-скоро, за да забрави онова, което се случи на изминалото Световно първенство. Той е голям играч, шампион, който знае как да приема победите и загубите. Ние ще му помогнем“, каза 44-годишният специалист на пресконференцията преди приятелския мач с Арсенал в Сингапур.

Срещата, която се провежда в рамките на турнира International Champions Cup, е в събота от 14.30 часа.

Неймар

източник: БГНЕС

„От моя опит мога да кажа, че най-добрите играчи са и най-лесни за ръководене и трениране, защото винаги искат да побеждават. Аз не съм в ПСЖ, за да уча футболистите как да играят футбол, тук съм, за да им помогна да организират и да насочат таланта си и да поддържат нужния глад за успехи“, добави наставникът.  

Трансферните цели на новия треноьр на ПСЖ

Тухел иска да пазарува от Бундеслигата за ПСЖ