Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери вече влезе в неприятната за него въртележка от пресконференции, при които баскът трябва да се справя със своя френски, който засега е на елементарно ниво.

Както е известно, ПСЖ е водач на групата в ШЛ, в която е и Лудогорец.

На пресконференцията преди шампионатния мач на парижани срещу Монако, който е в неделя вечерта, Емери трудно намираше думите на френски и се принуди да направи шоу пред журналистите.

Специалистът се възползва от факта, че около него има бутилки с минерална вода и с тяхна помощ реши да онагледи трудно получаващата се от устата му реч на френски.

Той започна да мести шишетата, за да илюстрира конкуренцията в състава му, като с тях той опита да замести играчите, които визира.

Емери взе отношение и относно жребия в Шампионската лига, който събра ПСЖ заедно с нашия шампион Лудогорец, с Арсенал и Базел:

„В Шампионската лига е трудно. Но трябва да мислим стъпка по стъпка, мач за мач. Ако спечелим срещу Монако в неделя, ще можем да подготвим добре и мача със Сент Етиен и срещата с Арсенал от Шампионска лига“, добави Емери.