Капитанът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва на няколко пъти изрази надежда, че Неймар все пак ще остане в тима, въпреки множеството спекулации по адрес на неговото бъдеще. Покрай бразилеца не спира да се шуми, а самият той не отрича за преговори с основния фаворит за подписа му Реал Мадрид. 

Неймар извива ръцете на ПСЖ, за да остане

Все пак "белите" ще трябва стабилно да се охарчат, ако искат да си осигурят услигите на нападателя, който в момента лекува контузия и се възстановява в Бразилия. 

Според последните информации ПСЖ ще поиска минимум 400 милиона евро за футболиста, което означава почти двойна сума, спрямо тази, която платиха на Барселона - 222 милиона евро.

"Неймар има договор с ПСЖ. Надявам се, че ще остане с нас. Този проект, който започнахме, е много силен. Дори понякога победата да изисква време, това е нормално", коментира Силва пред "Canal+".

ПСЖ отрече за изнудване от страна на Неймар

"Заедно с Неймар ще успеем да се справим. Той вече записа доста добър прогрес с рехабилитацията си в Бразилия. Вече работи здраво и то на високи обороти. Надявам се, че ще остане в тима, защото сме много по-силни с него. Даже съм сигурен, че ще остане", допълни капитанът на парижани.