Френската суперзвезда Килиан Мбапе трябва да вземе окончателно решение за бъдещето си в следващите няколко седмици. Договорът на нападателя с Пари Сен Жермен изтича през лятото, когато той ще трябва да смени клубната си принадлежност, освен ако не се случи нещо драматично в отношенията му с парижани.

Мбапе вече обяви, че иска да пробва ново предизвикателство, а тази новина бе добре дошла за испанския гранд Реал Мадрид, който се провали в опитите си да привлече французина през лятото.

Колосът от „Бернабеу” остава фаворит за подписа на нападателя, но фактът, че за него няма да бъде плащана трансферна сума, прави интереса и на други големи клубове, доста сериозен.

Според информация на авторитетното издание The Times, Мбапе е готов да обмисли много сериозно предложение от клуб от Висшата лига, като дори се твърди, че неговото желание е именно да продължи кариерата си в Англия.

Интерес към Мбапе преди време имаше от Ливърпул, но прекалено високата цена на футболиста логично отказваше „мърсисайдци”.