Бившият национал на Франция - Бишенте Лизаразу участва в допитване на Франс Футбол за ситуацията на Антоан Гризман в Барселона и причините за лошото му представяне. Френското издание се консултира с осем популярни лица на френския футбол и сегашният тв анализатор бе сред тях. Като цяло всички смятат, че каталунският клуб не се държи добре със сънародника им.
 
Бишенте Лизаразу е категоричен, че Гризман не е щастлив в Барса и трябва да си намери нов отбор.
 
„Антоан не се вписва в тази среда, в тази система, при този треньор. Решението е да си тръгне. Понякога е по-добре да отрежеш дланта, отколкото цялата ръка. Трябва да можеш да кажеш "достатъчно". Когато нещо е глупост, шест месеца са максимумът. Не си струва да продължава да се мъчи. Лично аз бих го посъветвал „да се махне от тази бъркотия, която е Барса. Притеснявам се за Гризман, а и ситуацията се проточи и може да се отрази на националния отбор на Франция. 
 
Ако духът не е в ред, тялото страда, след което се получават наранявания. Няма нужда да си навлича подобни проблеми. Трябва да продължи напред. Най-важното е да се намери по-добра среда за развитие, каквато имаше в Атлетико. Не знам къде, но трябва да е страхотен клуб, където Антоан ще е необходим на треньора. Той няма да се радва да остане в Барса", заключава Лизаразу.