Легендата на Ливърпул - Стивън Джерард, може да бъде пред сензационно завръщане като треньор на Пари Сен Жермен. Шотландският Daily Express Sport разкрива, че бившият мениджър на Рейнджърс и Астън Вила е бил обсъждан от ръководството на парижани, които стават все по-разочаровани от настоящия треньор Кристоф Галтие.

Шампионите имат пет точки преднина на върха в Лига 1, но бяха изхвърлени от Купата на Франция от Олимпик Марсилия. Последва и поражение на „Парк де Пренс“ с 0:1 от Байерн Мюнхен в първия мач от осминафиналите в Шампионската лига миналата седмица, преди реванша в Германия следващата седмица. Галтие получи още един тежък удар заради контузията на бразилската суперзвезда Неймар.

БГНЕС
15 снимки

От изданието посочват, че собствениците на ПСЖ от Катар гледат на Джерард, като на важна фигура с висок профил, която може да ги подобри през следващия сезон. Въпреки това се съобщава също, че столичани са отворени и за евентуално завръщане на Томас Тухел, въпреки че уволниха германския треньор през декември 2020-а година. Вариантът и Зинедин Зидан да поеме управлението на „Парк де Пренс“ остава отворен.

Това обаче би било забележително завръщане за Джерард, който беше уволнен от Астън Вила миналия октомври, по-малко от година след като напусна Рейнджърс и донесе титлата в Шотландската Премиършип за сезон 2020/2021.