Спортният директор на ПСЖ - Леонардо, призна, че клубът се е свързал с Лионел Меси през януари, когато все пак договорът на нападателя с Барселона му позволяваше да преговаря с други клубове.

“Не мога да скрия, че имахме контакт с Меси още преди да дойде тук. Но това се случи от януари нататък, когато оставаха шест месеца до края на договора му", призна босът.

"Никога не сме се свързвали с Меси преди януари 2021-а. Мисля, че идеята му беше да остане в Барселона. Честно казано, беше ми ясно, че желанието му беше да остане и може би да приключи кариерата си там. После историята на Меси в Барселона свърши и ние се включихме. Желанието му да дойде силно ни мотивира да подсигурим това. Представете си играч като Меси с фланелката на Пари Сен Жермен. Това е нещо огромно и много красиво. Тепърва го опознавам, той е много коректен, сериозен и точен човек. Привличането му мина перфектно”, сподели Леонардо пред Canal+.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.