Защитникът Серхио Рамос обмисля варианти да продължи кариерата си след края на този сезон. Както съобщава вестник "Мундо Депортиво", испанският защитник е получил примамлива оферта от Ал Хилал. Клубът от Саудитска Арабия е готов да плаща на Рамос 30 милиона евро годишно на бившия капитан на Реал (Мадрид) и испанския национален отбор, а също така има нужда от него и като част от рекламната си стратегия.

Рамос има гол и асистенция в 35 мача във всички турнири този сезон. Договорът му е до лятото на 2023-а година. Припомняме, по-рано се появи информация, че  Пари Сен Жермен ще предложи на Рамос договор с намалена заплата. Самият той обяви, че няма нищо против да остане във френската столица, но все още не е изслушал финансовото предложение на парижани.

Клубовете от Саудитска Арабия – в голямата си част свързани с местната кралска фамилия, решиха да инвестират още по-сериозно във футбола  и дори престолонаследника се намеси при сделката за привличането мегазвездата Кристиано Роналдо в Ал Насър. Следващите имена в местната лига обаче трябва да бъдат от същия калибър и не случайно това на Лионел Меси се свързва постоянно с подобен трансфер.

Серхио Рамос обаче с ореола си на звезда и на Реал (Мадрид), и на Испания напълно се вписва в желания профил от саудитците. /БТА