Един от най-чаканите дебюти в световния футбол е този на Серхио Рамос в ПСЖ. Испанският As вече от месеци е футболист на гранда от Париж, но така и не се приближава до титулярния състав заради непрекъснати проблеми с контузии.

Очакваше се, че Рамос ще започне тренировки с отбора в края на тази седмица преди мача с Анже, но включването му в заниманията се отложи за пореден път.

Вестник "Льо Паризиен" дори прогнозира, че испанецът ще бъде в състава за мача с Анже, след като се възстанови от контузия на левия крак, но той дори не тренира наравно със съотборниците си.

Серхио Рамос със сигурност няма да е на линия и за двубоя с РБ Лайпциг от Шампионската лига във вторник. Треньорът Маурисио Почетино не бърза да го пусне в игра, за да може да се възстанови напълно и да влезе постепенно в игрови ритъм.

До момента Рамос не е играл за ПСЖ дори и в приятелски мачове. Последният му официален мач е на 5 май в реванша срещу Челси в Шампионската лига. На 22 май той е бил в групата на Реал Мадрид за шампионатен мач, но не влиза в игра.