Сент Етиен постигна минимална победа над Лил с 1:0. Единственият гол в мача бе отбелязан от Матиа Кафаро в 6-та минута след асистенция от Давиташвили.

В първото полувреме, след гола, Лил имаше няколко добри възможности. В 14-та минута Тиаго Сантош направи подаване в наказателното поле, но защитата на Ст. Етиен се справи с атаката. Малко по-късно, в 15-та минута, Бенжамен Андре засече топката с глава след ъглов удар, но вратарят на Ст. Етиен направи впечатляващо спасяване.

Ст. Етиен продължи да натиска, и в 19-та минута Лукас Стасан беше близо до вкарването на втори гол, но топката премина над напречната греда. Матийо Кафаро също пропусна добра възможност в 45-та минута, когато негов удар беше спасен от вратаря на Лил.

През второто полувреме, Лил опита да върне резултата. В 54-та минута Бенжамен Андре получи жълт картон за груб шпагат. Джонатан Дейвид и Мичъл Бакер имаха възможности, но не успяха да се възползват от тях.

В последната част на мача, Лил направи редица смени в опит да подобри играта си, но безуспешно. В 88-та минута, Мичъл Бакер имаше шанс да изравни, но ударът му беше спасен от Готие Ларсоньор.