Бразилската звезда Неймар е близко до подписването на нов договор с Пари Сен Жермен. Неймар, чийто договор от по 600 000 британски лири на седмица изтича през лятото на 2022 година, бе свързван със сензационно завръщане в Барселона през годините, но сега изглежда, че тази перспектива изглежда приключена.

Според "Sky Sports“ бразилската звезда скоро ще постави подписа си под нов контракт, което ще дойде като чудесна новина за новия треньор на парижани Маурисио Почетино.

В доклада се твърди, че отношенията между Неймар и спортния директор на ПСЖ Леонардо вече са много по-силни след нестабилния период между двамата през 2019 година.

ПСЖ сега се е съсредоточил върху това Неймар да подпише нов договор на фона на продължаващата сага около бъдещето на другата звезда на тима Килиан Мбапе.

Според информацията от ПСЖ ще предоставят новото си предложение на Неймар през следващите дни, преди той да финализира решението си.

Неймар се завърна от контузия в глезена в сряда вечер и реализира дузпа, а парижани надвиха с 2:1 Олимпик Марсилия, за да вдигнат трофея от Супрекупата на Франция.

Бразилецът има 13 участия във всички турнири през този сезон, като е вкарал 10 гола.