Претърпяха ли шансовете на Пари Сен Жермен срещу Реал Мадрид в Шампионската лига още един сериозен удар? Това се питаха всички фенове на французите, след като видяха случката с голямата звезда на тима Неймар в мача с Марсилия в неделя вечер. 

Бразилецът контузи глезена си и напусна стадиона на носилка и облян в сълзи. А от лагера на парижани дойдоха разнопосочни сигнали какво точно е състоянието му. Поне така можем да съдим от думите на вратаря Алфонс Ареола и наставника Умай Емери. 

Според стража на ПСЖ, положението на южноамериканеца е доста сериозно: "Не знам как е Неймар, всички сме много притеснени. Глезенът му беше ужасяващо подут, дано всичко е наред."

Но малко след това наставникът Емери успокои страстите и обяви, че е по-вероятно голямата звезда на отбора да е на линия за реванша с Реал Мадрид на 6 март, отколкото обратното. 

"Ако ме питате за отговор с "да" или "не" дали Неймар ще играе с Реал, по-скоро бих отговорил с "да". Първоначалните прогнози са, че става въпрос само за леко навяхване и картината е по-лоша от реалното състояние. Но предстоят прегледи и тогава ще имаме окончателни заключения", заяви Емери.