Отборите на Бордо и Олимпик Марсилия не излъчиха победител в мача помежду си от 13-ия кръг на Лига 1. Срещата завърши при 1:1. Точен за „жирондинците“ бе Никола де Превил, а за южняците Морган Сансон изравни в края. 

При този развой Марсилия е четвърти с 25 точки, а Бордо девети със 17. 

Бордо поведе рано на Олимпик Марсилия, отбелязвайки гол в 3-ата минута. Никола де Превил проби отляво, зави надясно и от зоната пред дъгата на наказателното поле нанесе ефектен изстрел. Топката се отби в левия стълб на Стив Манданда и се оплете в мрежата му за 1:0. Това бе и първи гол на нападателя за „жирондинците“.

Прецизната игра на домакините продължи и в 19-ата минута Франсоа Камано намери добре Юнус Санкар. Последният отправи удар от границата на наказателното поле, топката обаче прелетя над напречната греда.

През вторите 45 минути нямаше изобилие на чисти голови положения, но все пак гостите се възползваха максимално шанс в тяхна полза в края. Като любопитна ситуаци се очерта и една атака на Бордо в 50-ата минута. Флориан Товен достигна до едно центриране, но ударът му премина на сантиметри от левия стълб.

В заключителните минути Морган Сансон се възползва от разбъркване в наказателното поле след центриране от фаул и оформи крайното 1:1.