Защитникът на Пари Сен Жермен - Серхио Рамос иска да остане в тима и през следващия сезон. Преди няколко дни бранителят обяви, че повече няма да играе за Испания, но това не говори нищо за плановете му да продължи клубната си кариера.

Рамос няма да спира да играе на професионално ниво и при възможност би искал да остане в ПСЖ, пише "L'Équipe". Настоящият договор на испанеца с парижани изтича през лятото на 2023 година. Вече са започнали разговори за удължаване на споразумението. Рамос е казал на ръководството на ПСЖ, че би искал да остане в клуба.

През последните месеци Рамос все повече проявява лидерски качества. Треньорът Кристоф Галтие се отнася към него с голямо доверие и уважение. Серхио поддържа добри отношения и с партньорите от ПСЖ - той се разбира добре както с Килиан Мбапе , така и с Лионел Меси.

В момента преговорите между представители на Рамос и ПСЖ са спрени. Отношенията им са много добри, в тях няма несигурност. Страните се разбраха, че няма да бързат с окончателното решение.