ПСЖ победи Ревел с 9:0 в мач от 1/32-финалите на Купата на Франция. Две попадения за успеха отбеляза Рандал Коло Муани, Марко Асенсио, Ндур и Гонсало Рамош добавиха по едно попадение, а футболист на аматьорския клуб си отбеляза автогол, докато голямата звезда Килиан Мбапе заби хеттрик.

Още в третата минута ПСЖ имаха шанс с далечен удар, но стражът на домакините реагира добре и изби в корнер. Малко след това Мбапе дриблира на скорост и опита удар от разстояние с десния крак, който профуча покрай левия страничен стълб на Ревел.

В 16-а минута Килиан Мбапе получи в противниковото наказателно поле, като се обърна по превъзходен начин и успя да изстреля топката с левия крак, като не остави шанс на противниковия вратар - 1:0 за ПСЖ. Малко след това отново Мбапе бе изведен сам срещу вратаря, като отправи удар, но Гарсия съумя да спаси.

В 38-а минута футболист на парижани напредна с топка в крака и пусна много опасно центриране, а Нгесан засече топката в собствената си врата, като това се превърна в автогол, а резултатът бе удвоен в полза на ПСЖ.

Малко след това Карлос Солер видя празното пространство и намери Марко Асенсио, който насочи топката с левия крак във вратата на Ревел - 3:0 за ПСЖ. В 45-а минута Марко Асенсио даде феноменален пас с акробатично движение към Килиан Мбапе, който стреля с глава и направи резултата 4:0.

В началото на втората част Марко Асенсио и Килиан Мбапе размениха страхотни подавания, като французинът завърши по превъзходен начин, а Гарсия бе матиран за пети път - 5:0 за ПСЖ. В 71-а минута ПСЖ изпълни право да изпълни дузпа, а зад топката застана Гонсало Рамош, който бе спечелил наказателиня удар, а португалецът не трепна, изпращайки топката в десния ъгъл на Гарсия - 6:0 за парижани.

В 74-а минута Мбапе направи страхотен солов рейд с топка в крака, като преодоля няколко противникови футболисти, след което отправи силен удар с десния крак, но стражът на домакините успя да избие в корнер. От последвалия корнер топката бе центрирана, като играч на парижани стреля с глава под напречната греда, а Гарсия блесна с ново спасяване.

Веднага след това Мукиеле се справи чудесно, а топката достигна до Гонсало Рамош, който бе на празна врата и с едно докосване успя да вкара топката във вратата, като направи резултата 7:0. В 86-а минута Рандал Коло Муани получи топката на празна врата, но направи безумен пропуск, като не успя да уцели вратата от един метър. 

В 87-а минута Мбапе отклони към Ндур, който демонстрира завидно самочувствие и отправи светкавичен удар в ъгъла на вратата, който бе неспасяем - 8:0 за ПСЖ. В 90-а минута Данило успя да намери в празното пространство Рандал Коло Муани, който този път демонстрира класата си и с прецизен изстрел в далечния удар не остави шансове на Гарсия - 9:0 за ПСЖ.

Стартови състави:

Ревел: 1. Гарсия, 3. Ухафса, 4. Мбулуба, 5. Нгисан, 6. Вию, 2. Бриол, 7. Паласиос, 8. Калметс, 10. Захил, 11. Ритер, 9. Бойер

ПСЖ: 1. Кейлор Навас, 3. Лукас Бералдо, 5. Данило Перейра, 2. Норди Мукиеле, 4. Мануел Угартие, 8. Шер Ндур, 6. Карлос Солер, 10. Рандал Коло Муани, 11. Марко Асенсио, 7. Килиан Мбапе, 9. Гонсало Рамош