Лятната селекция на Пари Сен Жермен продължи с привличането на южнокорейския национал Канг-Ин Лий. Майорка ще получи малко над 20 млн. евро за офанзивния халф. Днес той пристигна във френската столица и беше посрещнат от представители на клуба на летище “Шарл дьо Гол”. Лий имаше самолетен билет за неделя, но от ПСЖ решиха, че е по-добре да дойде ден по-рано, за да е на линия за старта на подготовката в понеделник. 

Южнокореецът премина медицинските прегледи още преди няколко дни и оставаше само да подпише договора си. Контрактът е за срок от 5 години. "Удоволствие е да премина в един от най-големите клубове в света. Тук са събрани изключитлени футболисти, с които ще се радвам да играя. Нямам търпение приключението ми да започне", заяви Канг-Ин Лий.

Той е първият футболист от Южна Корея, който ще носи екипа на ПСЖ. През миналия сезон Канг-Ин Лий записа 39 мача във всички турнири за Майорка, като в тях отбеляза 6 гола. През следващата седмица ПСЖ ще обяви официално и трансферите на Люка Ернандес и Шер Ндур.