Пари Сен Жермен няма ни най-малки намерения да щади средства, за да реализира високите си амбиции. Френският клуб обмисля вариант за привличане на наставника на Реал Мадрид Зинедин Зидан, твърди Diariogol.com.

Според информацията на изданието босът на тима Насер Ал-Келайфи размишлявал върху вариант да се раздели с Унай Емери, за когото мислел, че нямал капацитета да ръководи състав с толкова звезди. Последният пример в подкрепа на тезата на Ал-Келайфи бил спорът и последвалото напрежение между Единсон Кавани и Неймар.

Зидан разкри, че е подписал нов договор с Реал 

Близки до богаташите от Париж настояват, че собственикът на клуба възнамерявал да изкуши Зизу с щедра оферта. Слуховете са, че от френската столица били склонни да предложат много примамлива заплата на треньора – над 24 милиона евро на година.

По-рано през септември стана ясно, че Зизу е подписал нов договор с европейския клубен шампион. Информациите в испанската преса бяха, че французинът е парафирал за още три сезона. Твърди се, че финансовите условия на контракта му са подобрени и заплатата му е увеличена на 8 милиона евро на година.

Зидан изравни рекорд на Гуардиола

Зидан е начело на Реал Мадрид от 2016 година. Оттогава насам отборът спечели два пъти поред Шампионската лига, два пъти Суперкупата на Европа, веднъж титлата в Ла Лига, Суперкупата на Испания, както и Световното клубно първенство.