Пари Сен Жермен – Монако 4:1 /първо полувреме/, 33-и кръг, Лига 1, „Парк де Пренс“.

Пред Единсон Кавани се откри добра възможност в 10-та минута. Той стреля, но встрани от левия стълб на вратата на Даниел Субашич.

Пари Сен Жермен поведе в резултата в 14-та минута. Единсон Кавани с пета подаде към Даниел Алвеш, който пусна отличен пас към Ло Селсо, който вкара в опразнената врата.

Парижани удвоиха своята преднина в 17-та минута. Юри Берчиче центрира в наказателното поле на Монако, където Кавани бе изпуснат от защитата на гостите и с глава вкара топката във вратата на Даниел Субашич. С това попадение Кавани изравни Златан Ибрахимович, като и двамата имат по 113 гола в Лига 1 с екипа на ПСЖ.

ПСЖ вкара трети гол в 20-та минута. Единсон Кавани със страхотен пас с гръб към вратата на Монако изведе Анхел Ди Мария зад отбраната на гостите. Аржентинецът напредна, излезе сам срещу Даниел Субашич, след което технично го прехвърли и прати топката във вратата му.

Пари Сен Жермен направи резултата 4:0 в 27-та минута. Юлиан Дракслер направи двойно подаване с Хавиер Пасторе, който след това центрира в наказателното поле на Монако, където Джовани Ло Селсо засече топката с глава и я вкара във вратата на Субашич.

Джибрил Сидибе се контузи и бе сменен принудително в 34-та минута Рашид Гезал.

Монако намали своя пасив в 38-та минута. Алмами Туре центрира в наказателното поле на ПСЖ, където Рони Лопес бе оставен непокрит и вкара в опразнената врата на Алфонс Ареола.