Конфликтът между Килиан Мбапе и Неймар съвсем не е приключил твърди Goal.com. Изданието разкрива, че Неймар продължава да е ядосан на своя съотборник, но се възпира от по-сериозни реакции, както го е посъветвал Серхио Рамос, защото това може да повлияе негативно на настроението в съблекалнята и по време на мачовете.

Килиан Мбапе има проблеми с влиянието на Неймар върху играчите, а Неймар счита своя съотборник за егоист както на терена, така и извън него. Всичко започна около спор кой от двамата да изпълнява дузпите в отбора. Бившият играч на Барселона избесня по време на мача срещу Ювентус от груповата фаза на Шампионската лига, когато беше на чиста позиция, но Мбапе не му подаде топката. Това не е единственият подобен случай през последните мачове на френския гранд.

Старши треньорът Кристоф Галтие отхвърли слуховете за конфликт между двамата по-рано през седмицата. В момента като че ли Галтие успява да държи ситуацията под контрол. Той е изискал от Неймар и Мбапе да се държат приятелски пред медиите, но напрежение има.

В сряда ПСЖ гостува на Макаби (Хайфа) във втория си мач от груповата фаза на Шампионската лига, но феновете на френския гранд ще опитат да бойкотират мача. Основната причина са строгите ограничения, наложени от израелската полиция. Те включват и забрана на самостоятелно придвижване до стадиона.