ПСЖ е на върха във френското първенство, след като загуби само четири точки през целия сезон. Парижани имат един от най-звездните състави в световния футбол и непрекъснато допълват отбора, за да гарантират, че ще останат на това ниво. Въпреки това, не изглежда, че те ще направят някакви трансфери през януари, тъй като президентът Ал-Хелаифи изглежда изключва всякакви нови попълнения.

Говорейки пред L'Equipe за това дали ПСЖ планира да направи някакви покупки през новата година, Ал-Келафи каза: "Ще видим, но не мисля така. Ние не се нуждаем от никого. Трябва да запазим същия отбор. Мисля, че намерихме колективен дух и че сме добре".

Трудно е да се види къде отборът на Кристоф Галтие може да се нуждае от добавки през втората половина на сезона. Подобряването на предна тройка от Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе изглежда почти невъзможно, докато защитата и халфовата линия разполага с дълбочина и качество, каквито не притежават много други отбори. ПСЖ и преди беше свързван с вече свободния агент Кристиано Роналдо, но този ход сега изглежда малко вероятен.