След раздора между Кристиано Роналдо и Ерик тен Хаг мнозина медии побързаха да свържат нападателя с евентуалните дестинации, където може да акостира португалецът. Последният отбор, който се твърди, че може да привлече седмицата на "червените дяволи" е Марсилия. Клубният президент на френския тим отрече всякакви подобни спекулации, заявявайки, че търсят отборен играч, а не индивидуален като Роналдо.

"Футболът е много ясен. Можеш да правиш това, което ти позволява бюджетът. Трябва да направиш всичко, за да имаш добри резултати, да подобриш отбора, но с финансова стабилност. Това е важното за 2022-ра година. Имаме нужда от добир финансови сделки.

Далече сме от идеята да привличаме играчи като Роналдо. Не търсим индивидуалности, големи звезди. Повече сме фокусирани от това да вземем отборни играчи, които са готови да загърбят своята индивидуалност в името на клуба. Имаме проект, в който всеки трябва да работи като колектив" сподели президентът на Марсилия Пабло Лонгория пред RMC Sport.

Роналдо искаше да напусне Манчестър Юнайтед през изминалото лято, но не успя да си намери нов отбор и сега е принуден през голяма част от времето да стои на резервната скамейка на "червените дяволи".