Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино вече насочва поглед към отбора на Манчестър Юнайтед. Аржентинецът е спряган за нов мениджър на „червените дяволи“ от лятото, като това е и неговото основно желание, твърди „Le Parisien“.

В последните седмици се появиха информации, че ръководството на ПСЖ не е много доволно от представянето на отбора, независимо, че парижани са убедителен лидер в класирането в Лига 1 и се класираха на 1/8-финалите в Шампионската лига, където ще срещнат Реал Мадрид. Шефовете на „Парк де Пренс“ обаче са недоволни от отпадането от Купата на Франция, а и като цяло не са впечатлени от играта, която отборът демонстрира.

БГНЕС
29 снимки

По този начин във Франция все по-усилено се заговори, че Почетино почти сигурно ще бъде заменен от Зинедин Зидан през лятото, а дори има спекулации, че това може да се случи и по-рано, ако тимът отпадне на ранен етап от Шампионската лига.

Почетино изглежда също вече е наясно със съдбата си. Той е имал разговор с шефовете на ПСЖ в последните дни, които са го уведомили, че няма да разчитат на него през следващия сезон. Така аржентинецът вече е насочил вниманието си именно към Ман Юнайтед.

Въпреки това, Почетино не е единственият кандидат за поста на „Олд Трафорд“. Старши треньорът на Аякс Ерик тен Хаг също е сред спряганите имена, а в последно време дори се заговори, че временният мениджър на тима Ралф Рангник може да остане начело и за следващия сезон.