Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино може и да се размине с шансовете си да стане мениджър на Манчестър Юнайтед. Ръководството на френския клуб планира промени на всички нива в края на сезона. Те могат да включват смяна на спортния директор Леонардо, смяна на треньора и напускането на някои основни играчи.

50-годишният Почетино има договор до следващото лято. След отпадането на ПСЖ от Реал Мадрид в Шампионската аржентинецът може да бъде уволнен, но ако това се случи, ще е в края на сезона, което може да се окаже късно за работата на „Олд Трафорд“.

Манчестър Юнайтед вече проведе интервю с Ерик тен Хаг тази седмица и обсъжда вариантите за бъдещ наставник. Според „ESPN“ от ПСЖ ще искат сериозна компенсация за услугите на Почетино, а семейство Глейзър няма желание да плаща голяма сума.

Очаква се в края на сезона Килиан Мбапе да си тръгне като свободен агент. Договорът на Анхел Ди Мария също изтича и аржентинецът най-вероятно няма да остане на „Парк де Пренс“. Мауро Икарди също вероятно ще си тръгне, а ръководството ще се опита да се раздели и със Серхио Рамос, който почти не е играл след пристигането си от Реал Мадрид миналото лято.

Един от обсъжданите планове е уволнение на Леонардо и привличането на по-млади играчи, а шефовете на ПСЖ може да поискат от Почетино да остане, за да ръководи процеса по изграждането на нов отбор.