Бяха задавани въпроси дали Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар имат способността да играят заедно като екип в преследване на колективни цели, вместо да блестят като индивидуалност.. Бившият френски национал Мишел Платини, който също е прекарал известно време като президент на УЕФА, казва, че "това е футболът", когато става въпрос за провалите на Пари Сен Жермен в европейските състезания, без да трябва да се сочи звездното трио на парижани като виновник за неуспеха.

"Разбира се, че Меси, Неймар и Мбапе могат да играят заедно. Предпочитам да има един в Париж, един в Марсилия и един в Лион. Както беше с Роналдо и Меси, а това също е битка, но всички са в един клуб. Те са изключителни, играят добре. Прекрасно е да гледаш Пари Сен Жермен да играе. След като имате мач от Шампионската лига, играете срещу Реал, който е много, много голям фактор в Европа и върви зле, играете с Байерн, който е много, много голям фактор в Европа и върви зле - ето как е, това е футболът. Дори в Барселона Неймар и Меси не са печелили Шампионската лига всяка година", сподели Платини.

В момента ПСЖ е без Неймар, тъй като той лекува контузия, но Меси и Мбапе ще се играят срещу настоящия шампион в Лига 1 Рен в неделя, преди клубните мачове да бъдат да бъдат прекратени за последната международна пауза.