Звездата на Пари Сен Жермен Неймар отчайващо иска да напусне Франция през лятото и вече се оглежда за план "Б", пише "Don Balon". Според испанското издание, бразилецът вече разглежда и други оферти, при условие че евентуалният му трансфер в Реал Мадрид претърпи провал. 

Емери: Неймар се връща в Париж след 2-3 седмици

Както е известно, "белите" са основен фаворит за подписа на нападателя, но двата манчестърски гранда - Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, също проявяват интерес към него. 

Неймар очевидно вече претегля възможностите си и обмисля дали да не поеме към Висшата лига, но със сигурност Реал води в надпреварата.

Неймар ускорява възстановяването си, свали медицинския ботуш

Въпреки това мадридчани не бива да подценяват конкурентите си в надпреварата, особено Сити, чието ръководство без съмнение е способно да хвърли луди пари, за да си осигури услугите на бразилеца.

В момента Неймар се възстановява в Бразилия от операция на стъпалото. Наскоро той сподели в социалните мрежи, че възстановяването му напредва и се очаква да се завърне около две седмици преди Бразилия да започне своето участие на Световното първенство срещу Швейцария на 17 юни.