Трансферът на футболиста на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария в Барселона в последния ден от летния траснферен прозорец е пропаднал заради УЕФА, съобщава “The Sun”.

Двама изгарят заради финансовите несгоди на ПСЖ

Британското издание разкрива, че тъй като от Европейската футболна централа са подели разследване, поради нарушаване на финансовия феърплей при трансфера на Неймар във френския гранд. Както е известно бразилецът пристигна в ПСЖ за революционната сума от 198 милиона паунда. 

Каталунците опитаха да хвърлят бомбата и да привлекат в последния момент бившия футболист на Реал Мадрид. Радио “Монте Карло” твърди, че испанският гранд се е надявал да получи играча на много намалена цена. Парижани спешно се нуждаят от няколко продажби, за да вкарат в хазната си 70 милиона паунда, с които да избегнат още проблеми с УЕФА.

ПСЖ опитва да натири ненужен в Челси

Както по-рано днес стана ясно, мерникът върху Ди Мария вече е вдигнат, което значи, че той със сигурност ще напусне “Парк де Пренс” през зимата. Освен аржентинецът, французите ще опитат да пробутат и ненужния Лукас Моура, който също не попада в сметките на Унай Емери през този сезон.