Във Франция посочват, че ще започне нова студена война между ПСЖ и Реал Мадрид през следващите седмици. Романът за бъдещето на Килиан Мбапе отприщи безпрецедентен сблъсък между испанската и френската столица. Насър Ал-Хелаифи и Флорентино Перес продължават да си изпращат стрели за своите различни визии, проекти и реалности в европейския футбол, където пазарът, както посочва L'Equipe, ще продължи да бъде точка на конфликт между Реал Мадрид и ПСЖ.

Името на футболиста, изтекло от галските медии, които харесват на "Бернабеу" и "Парк де Пренс", далеч не е безплатно. Тъй като "белите" опипват почвата, за да намерят дългосрочен заместител на Карим Бензема, а ПСЖ анализират автобиографиите за първия си проект от мандата на новия спортен директор Луис Кампос, от L'Equipe съобщават, че и двата клуба ще преследват Уго Екитике.

20-годишният нападател от Реймс ще е новият мотив за сблъсък между Насър Ал-Хелаифи и Флорентино Перес. Въпреки това от трети клуб - Нюкасъл имат предимство, като офертата им ще е за близо 40 милиона евро.