В двубой от 11-ия кръг на Лига 1 Ним и Сент Етиен не се победиха и завършиха 1:1. Гостите откриха резултата чрез Реми Кабея още в първата минута, а домакините се добраха до точката с гол на Алиу в 74-ата минута на двубоя. След спечелената точка Ним е на 13-ото място с актив от 11 точки, а Сент Етиен е 6-ти със 17.

Още в първата си атака в първата минута "зелените" откриха резултата, след като Матийо Дебюши намери добре Реми Кабея и той не остави шансове на вратаря на домакините. Хазри имаше чудесна възможност да удвои преднината на гостите, но не сполучи след отлична работа на футболистите на Ним.

В 35-ата минута на срещата Хазри имаше чудесна възможност да отбележи, но беше спрян добре от Бернардони. Три минути по-късно Савание имаше възможността да изравни резултата, но Руфие се намеси добре и не позволи на топката да влезе в мрежата му.

През втората част Ним заигра доста стойностно и окупира вратата на Сент Етиен като закономерно се стигна до изравняването на резултата. Алиу завърши чудесен индивидуален пробив с гол, който не остави шансове на Руфие.

Така в крайна сметка двата тима записаха по 1 точка в актива си.