Ница и Нант завършиха при резултат 1:1 в мач от 12-ия кръг на френската Лига 1. Голът за гостите отбеляза Ганаго, а за Ница се разписа Никола Пепе от дузпа.

Първият шанс в мача дойде още в 4-та минута, когато Рос Баркли отправи мощен удар от границата на наказателното поле, но вратарят блесна с невероятно спасяване. Никола Пепе в 13-та минута имаше шанс възможност да открие резултата в полза на Ница, но изстрелът му премина на косъм от напречната греда. Нант имаше претенции за дузпа в 20-та минута и след разглеждане с ВАР съдията остави първоначалното си решение - наказателен удар нямаше.

В 40-та минута Людовик Блас от Нант намери пространство на границата на наказателното поле и заби потресаващ удар към левия ъгъл, но Каспър Шмайхел го разколеба със страхотно спасяване с две ръце. В 49-та минута Рос Баркли пропусна хубав шанс, а при последвалата атака за Нант Моузес Симон подаде на Инятиус Ганаго, който стреля отблизо в мрежата, оставяйки вратаря безпомощен - 1:0. Гаетан Лаборд имаше възможност да изравни резултата десет минути преди края на мача, но Албан Лафон отново направи бляскаво спасяване.

Нант можеше да удвои в секунди по-късно чрез Муса Сисоко, но ударът му премина от външната част на дясната греда. Истинска драма се разигра в края на мача. В 95-та минута вратарят Лафон извърши нарушение в наказателното поле и съдията не се поколеба да отсъди дузпа. Никола Пепе се нагърби с изпълнението и успя да вкара топката в левия ъгъл на вратата покрай протегнатата ръка на вратаря - 1:1.  В 99-та минута Кадер Бамба получи директен червен картон от резервната скамейка.

С тази победа Ница са вече 12-ти с 13 точки, а Нант са на 15-та позиция с актив от 11 пункта.