Ница и Олимпик Марсилия завършиха 1:1 в изместен двубой от третия кръг на френската Лига 1, който се изигра пред празни трибуни на неутралния терен на стадиона в Троа. 

Срещата между двата тима преди два месеца на "Алианц Ривиера" беше прекъсната заради безредици, избухнали четвърт час преди края. Фенове на домакините обстрелваха с предмети играчите на гостите и ядосан от това Дмитри Пайет хвърли обратно една бутилка от минерална вода към трибуните. Това вбеси запалянковците на Ница, които нахлуха на терена и се стигна до ръкопашни схватки преди намесата на стюардите. В крайна сметка мачът тогава беше прекъснат, а от Лига 1 го пренасрочиха на неутралния терен в Троа.

Амин Гуири даде ранен аванс за “орлетата”, след като се разписа още в шестата минута на двубоя. Малко преди почивката Дмитрий Пайет върна равенството за символичните гости. Резултатът остана непроменен до края и така двата тима се разделиха приятелски. Така Олимпик Марсилия остана на четвъртата позиция с 19 точки, докато Ница е трети с точка повече.