Феновете на Барселона изпаднаха в шок, когато във вторнишкия следобед се появи информацията, че един от големите им любимци Неймар не просто е близо до трансфер в ПСЖ, но дори е договорил личните си условия. Всичко обаче може би ще се окаже буря в чаша вода. 

В Бразилия: Неймар прие офертата на ПСЖ

Клаузата за разтрогването на договора на бразилеца е в размер на 222 млн. евро. Тази сума не представлява никаква трудност за мултимилардерите начело на парижкия гранд и точно това изглеждаше като основния фактор за подобна сделка. 

Шеф на Барса: На 200% Неймар няма да напусне

Но според главния кореспондент от Франция на авторитетното издание "Дейли Телеграф" - Джейсън Бърт - такова нещо няма да се случи. Той обаче уточнява, че ПСЖ наистина би искал да има Неймар в редиците си. 

В Барса спокойни, драма около Неймар няма

"Неймар не е уточнил личните си условия с Пари Сен Жермен. Те обаче наистина са заинтересовани от подписа му, но така беше в последните три години. Алексис Санчес изглежда по-близо до Париж", написа в Туитър авторитетният журналист. 

ПСЖ готов на лудост за Неймар

По-рано през деня мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обяви категорично, че Алексис Санчес не се продава. Но неведнъж негови твърдения за невъзможна раздяла със звездите на отбора са увисвали във въздуха, след като те не са искали да подновят договорите си. Точно такъв е и случаят на чилиеца, който има контракт за още един сезон.