Звездата на Пари Сен Жермен Неймар ще остане в клуба и през следващия сезон. Бразилецът потвърди това в интервю за „Тelefoot“, заявявайки, че се чувства много щастлив в Париж. Той сподели още, че се надява да продължи да играе редом и с Килиан Мбапе в бъдеще.

„Много съм щастлив в момента в ПСЖ. Нещата се промениха доста, искам да продължа през следващия сезон в ПСЖ и се надявам, че и Килиан Мбапе също. Това е нещо, което феновете на ПСЖ също искат“, разказа Неймар пред „Telefoot“.

Договорите и на Неймар, и на Мбапе изтичат през 2022 година и парижани вече започнаха преговори за подновяването им. Удължаването на договора на бразилеца е много по-сигурно от това на французина, който все още преосмисля бъдещето си и все още не е приел офертата, която му е била заявена.

„Ние сме като братя, но аз съм по-големият. Ние обичаме да играем заедно, защото искам да извлека най-доброто от него“, сподели Неймар относно Мбапе. 

„Наричам го „Златно момче“, защото е златно момче. Той има огромно сърце. Като футболист всички знаем колко струва, но извън терена той е и невероятен. Той е усмихнат, весел, обича да му е забавно. Ние сме много сходни и трябва да продължим да бъдем на 100 процента“, добави той.

Мбапе е силно свързан с трансфер през лятото в Реал Мадрид, но английският шампион Ливърпул също следи изкъсо ситуацията със световния шампион.