Неймар може да твърди, че се чувства щастлив в Пари Сен Жермен, но явно вътрешно се измъчва, че е напуснал Барселона преди почти две години. Това разкри бившият му съотборник на "Камп Ноу" Адриано Корея, който все още поддържа близки отношения с най-скъпия футболист в историята. 

Бразилецът, който сега се подвизава в Бешикташ, разкри, че се е чул съвсем скоро с именития си сънародник и са си говорили за времената, в които носеха синьо-червения екип. И Неймар му е направил интересно признание, че съжалява за напускането си. 

"Двамата с Неймар се чухме преди три седмици и си говорихме надълго и нашироко. Споделихме си как съжаляваме, че си тръгнахме от Барселона. И ако на мен ми е гадно, на него му е дори по-кофти от тази крачка", сподели Адриано пред медиите в родината си. 

Всъщност, съвсем наскоро и самият Неймар разкри, че му липсва да е съотборник с Лео Меси и Луис Суарес. Когато тримата бяха при каталунците, те бяха убийствени в предни позиции, а вече две години те не могат да намерят адекватен заместник на бразилеца.