Нант нанесе първа загуба на Ница във френското първенство, след като победи с минималното 1:0 в домакинството си от 14-тия кръг на Лига 1. Голът на победата отбеляза Флоран Моле в 25-ата минута. Така Ница може да се отдалечи от първото място, ако ПСЖ вземе своя мач в кръга. Нант пък продължава да бъде в средата на класирането.

Гостите можеха да отбележат гол в 9-ата минута, когато Данте се освободи от персоналния си пазач и стигна до топката, стреля с глава, но стражът на домакините се справи блестящо. Минута по-късно Кефрен Тюрам стреля опасно, но излезе в аут.

Домакините поведоха в 25-ата минута. Стражът на гостите направи добро спасяване, но топката стигна до Флоран Моле, който я вкара в мрежата. Гостите реагираха като ужилени и направиха две добри положения до почивката. Първо в 43-ата минута Евас Гесон се озова на добра позиция и стреля, но Албан Лафон спаси и топката излезе в ъглов удар.

След неговото изпълнение Терем Мохи скочи в наказателното поле и стреля с глава, но Лафон отново се справи чудесно. В 63-ата минута футболистите на Нант имаха шанс да удвоят. Дъглаш Аугусто нанесе добър удар, който обаче срещна гредата.

Минута по-късно Терем Мохи стреля, но Албан Лафон отново се справи със ситуацията. В 86-ата минута Моузес Симон стреля опасно, но топакта се удари в десния стълб и резултатът остана 1:0.