Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли е избрал играча, който иска да замени Франк Кесие, за който бъдещето извън „Сан Сиро“ изглежда все по-вероятно.

Кесие е искан от редица отбори на Стария континент измежду които са Барселона, Реал Мадрид, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и ПСЖ. „Росонерите“ все още се опитват безуспешно да преподпишат с котдивоареца, но ако до сделка не се стигне в предстоящите два месеца, то през зимния трансферен прозорец ще се търси нов клуб за Кесие.

Ръководството на „Дявола“ вече търси нов дефанзивен халф, а Пиоли е харесал най-много Бубакар Камара от Марсилия. 21-годишният френски полузащитник също е с изтичащ договор и няма намерение да го подновява, защото иска да опита да се утвърди в по-голям клуб.

Милан следи отдавна играча и неведнъж е пращал запитвания до ОМ за играча. Французинът е много харесван от директорите Масара и Малдини също и отговаря напълно на визията на Милан за млади играчи без високи финансови изисквания. Точно затова и негово преминаване на Миланело изглежда много вероятно.