Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе се радва на ласките на очарователната Алисия Айли. 20-годишният модел привлече вниманието по време на Световното първенство в Русия това лято. Разбира се, красавицата стискаше палци за националния отбор на Франция.

Съвсем скоро се очаква половинката на Килиан Мбапе да си съперничи със съпругите на футболистите, които много по-често попадат под светлините на прожекторите.

Двамата не са от двойките, които парадират с личния си живот.

Самата Алисия обаче е Мис Франция 2017 и свети със собствена светлина. Само за една нощ тя се превърна в звезда в родината си, след като беше коронясана.

Английските таблоиди вече очакват с нетърпение официалните церемонии, на които Килиан Мбапе ще се появи със своята дама. 

Алисия се появи на редица ревюта по време на седмицата на модата в Париж. Тя представи дрехите за следващия сезон от най-нашумелите модни дизайнери. Наскоро тя грейна и на премиерата на новия филм „Мисията невъзможна”.

Преди да се превърне в модна звезда, тя е искала да стане адвокат. Алисия дори е приета в университет и започва да учи по специалността, преди да бъде открита за голяма сцена.

Алисия Айлиес

източник: Gulliver/GettyImages