Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е получил контузия, съобщиха от клуба. В същото време бразилската звезда Неймар продължава да тренира по индивидуално програма заради травма, но вече е почти възстановен и другата седмица ще се включи в заниманията на общата група.

"Килиан Мбапе е с болка в левия адуктор. В петък ще бъде направен преглед, за да се прецени тежестта на контузията. Неймар продължава да тренира по индивидуална програма. Той трябва да се върне в общата група в началото на следващата седмица", съобщава официалният сайт на Пари Сен Жермен.

По-рано стана известно, че парижани са направили впечатляваща оферта на Килиан Мбапе за двугодишен договор при много изгодни условия за футболиста. Отбелязва се, че французинът и неговите представители са уведомили клуба, че решение за по-нататъшно сътрудничество няма да бъде взето до лятото, тъй като нападателят се стреми да се съсредоточи изцяло върху текущия сезон. Реал Мадрид все още е уверен, че ще привлече Килиан Мбапе през лятото.