Голямата звезда на Монако Килиан Мбапе заяви, че няма да остави на друг да решава къде ще играе през новия сезон. Френският национал бе категоричен в намерението си да не поддава на никакъв натиск.

18-годишният голаджия в момента е най-спрягането име на трансферния пазар. Талантът изпрати невероятен сезон, в който заедно с „монегаските” стигна до титлата на Франция и игра полуфинал в Шампионската лига.

Кралят е мъртъв, да живее князът!

Около името на Мбапе постоянно се споменават различни отбори от грандовете в Европа. Тази ситуация може да размъти главата на всеки играч, а какво остава за някого на възрастта на Мбапе. Самият той обаче демонстрира сериозна зрялост в коментарите си по този повод.

„Ще направя своя избор на базата на моята спортна кариера. Тя е на първо място и е с най-голям приоритет”, заяви момчето-чудо на френския футбол.

Монако отхвърли рекордна оферта от Реал за Мбапе

„Аз съм на възраст, на която трябва да играя. Това е основното. Не съм на 35 или 36, когато трябва да се отнасям внимателно с тялото си. Имам още толкова много да уча. Тази година беше истински пробив за мен. Сега предстои най-важната стъпка: затвърждаването.”

„Аз ще си взимам решенията. Няма да отида където и да било под чужда принуда”, заяви Мбапе.