Младата мегазвезда на футбола Килиан Мбапе отбеляза своето попадение номер 100 във френското първенство и стана най-младият, който достига до това постижение, разбивайки Лионел Меси и Кристиано Роналдо. 

"Имам се за амбициозен човек. Може би това плаши доста хора, но за мен е нежелание да се ограничаваш. Опитвам се да давам максимума и искам да видя докъде ще стигна", призна Мбапе. 

"Дълго време в юношеските отбори ми казваха, че не вкарвам достатъчно. Във футбола в днешно време трябва да вкарваш. За да вкарваш, трябва да тренираш, да работиш върху това. Когато си в застой, никой няма да те вдигне. Трябва да си силен психически и да разбереш, че можеш да местиш планини. Когато излизам на терена, си казвам, че ще дам най-доброто от себе си", допълни младокът. 

"Искаме да спечелим втора титла. Световното първенство е цел, върху която работиш дълго време. Имах щастието да спечели на 19 години, а това е нещо, което определено ще помогне на развитието ми. Ще има други предизвикателства, но моята амбиция е да спечеля втора световна титла", завърши Мбапе.