Опорният полузащитник на Пари Сен Жермен Блейс Матюиди увери, че отборът очаква с нетърпение финала за Купата на Лигата в събота. Парижани са твърдо решени да защитят трофея, който печелят вече три години поред, срещу основния си конкурент в първенството Монако.

Двубоят ще се играе в събота, 1 април от 22 часа българско време, а феновете на френския футбол могат да проследят в пряко предаване по телевизия DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY.

“Останалите национали в нашия тим се прибраха в четвъртък, така че сме готови за големия мач утре”, коментира Матюиди пред клубния сайт. „Това е финал, така че отчаяно искаме да го спечелим. Имаме необходимите футболисти за таци цел. Ще направим всичко, за да вземем този трофей, който печелим вече три години поред. Искаме да продължим серията си.“

„Срещу нас ще излезе много силен съперник, но можем да му причиним неприятности. Ще направим каквото е нужно, за да спечелим.“

„Очевидно това ще е един много по-различен мач. Ние сме свикнали да играем в такива. Играхме доста финали в последните години. Ще направим всичко, за да нараним Монако и да играем нашия футбол“, допълни Матюиди.