В отложен двубой от 18-ия кръг на Лига 1 Марсилия надигра Бордо с минималното 1:0. Попадението за успеха на марсилци реализира Камара в 42-ата минута на срещата.

Домакините се оказаха доста сериозен отбор за опонента си и съумяха да спечелят 3-те точки. В помощ за това беше и червения картон на Самуел Калу в 25-ата минута на срещата.

В 7-ата минута на срещата Лукас Окампос стреля опасно, но вратарят Костил спаси отбора си от попадение. В следващата атака Бордо отвърна с удар на Джими Бриан, но гол нямаше.

Калу получи директен червен картон за безумно нарушение срещу съперник и Бордо продължи с човек по-малко от 25-ата минута на срещата.

В 31-ата минута Беноа Костил направи отлично спасяване след опасен удар на Сакаи. Седем минути по-късно Жермен направи сериозен пропуск пред вратата на съперника. 

Костил капитулира при удар на Камара в 42-ата минута на срещата и Марсилия откри резултата.

Бордо създаде една от редките си опасности пред вратата на домакините в 56-ата минута, когато Камано пропусна да се разпише. 

В добавеното време на срещата топката влезе за втори път в мрежата на Бордо, но попадението не беше зачетено след консултация с ВАР. 

Така Марсилия спечели с минималното 1:0 и заема седмото място в класирането с актив от 34 точки, а Бордо е на 12-ото място с 28 точки.