Марсилия и Реймс завършиха при резултат 2:2 в мач от втория кръг на френската Лига 1, който се игра на „Стад Велодром“. Двубоят предложи на феновете напрегнати моменти и обрати, като двата отбора се разминаха с победата, въпреки многобройните положения.

Марсилия започна силно мача и успя да открие резултата в 25-ата минута чрез Амин Ари, който получи точен пас от Клаус Мерлан и завърши с прецизен удар, който остави вратаря на Реймс безпомощен. Домакините продължиха да контролират играта, но не успяха да удвоят преднината си до края на първата част.

Второто полувреме обаче започна по коренно различен начин, като Реймс излезе с нова енергия и успя да изравни в 51-ата минута чрез Серхио Акиеме. Само четири минути по-късно Ясин Фофана направи обрата пълен, след като се възползва от неразбирателство в защитата на Марсилия и вкара за 2:1 в полза на гостите.

Марсилия не се отказа и продължи да натиска, като усилията им се възнаградиха в 71-ата минута. Мейсън Грийнууд намери път към вратата на Реймс и с мощен удар възстанови равенството – 2:2. Въпреки доминацията на Марсилия през по-голямата част от мача, те не успяха да намерят трети гол, който да им донесе победата.