Младата звезда на Пари Сен Жермен Адриен Рабио беше дълбоко замразен от ръководството заради нежеланието си да удължи договора си с клуба и няма да играе повече до края на този сезон. Неговата майка Вероник, която му е и агент, разкри подробности около бъдещето му. 

Тя разкри, че още в началото на лятото той е отказал да преподпише с парижкия клуб и е поискал да бъде трансфериран. Тогава дошла и оферта от Барселона, която била отхвърлена. Тя твърди, че към момента не води разговори с никого, защото не е позволено. Такова разрешение ще има от 1 януари. 

"Още през юни уведомихме ПСЖ, че желанието ни е да си тръгнем от клуба. Точно тогава дойде оферта от Барселона, която беше отхвърлена. Но още тогава решението беше взето и няма абсолютно никаква възможност някога да преподпишем с Пари Сен Жермен."

"До 1 януари така или иначе не можем да преговаряме с никого, защото такива са правилата и ние ще се съобразим с тях. След това вече ще видим с кой отбор можем да говорим", сподели Вероник Рабио пред френските медии.