Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике заяви, че тимът му се е подготвил за гостуването на Олимпик Лион като за всеки друг мач. Парижани ще играят в Лион довечера в среща от четвъртия кръг на френското футболно първенство.

"Подготвихме се по същия начин като за всеки един двубоя - със сериозно отношение и професионализъм", увери Енрике.

"Олимпик Лион е голям, исторически клуб. Те са сред най-добрите в тази лига и имат много добри футболисти, както и треньор, който познавам добре - Лоран Блан. Очаква ни труден мач на един фантастичен стадион с брилянтна атмосфера. Всички искаме да играем в такива условия. Със сигурност ще бъде труден двубоя. Подготвени сме добре и ще опитаме да спечелим трите точки", коментира още испанския специалист.

Луис Енрике потвърди, че Брадли Баркола ще бъде в състава срещу бившия си отбор. "Ние наистина го харесваме, а той ще бъде ценен за подсилването на състава в бъдеще. Мисля, че е страхотно попълнение", заяви старши треньорът на Пари Сен Жермен.

"Мачът срещу Пари Сен Жермен може да ни помогне на този етап от сезона. Дано изтрием спомена за лошите неща от мача с Монпелие. Всичко е възможно. Пари Сен Жермен има добър отбор с класни индивидуалности", каза от своя страна Лоран Блан.