Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике поздрави състава на Реал Сосиедад за представянето пре първото полувреме. Парижани спечелиха с 2:0 в първия осминафинален двубой от Шампионска лига с голове на Килиан Мбапе и Брадли Баркола през втората част.

"Искам да поздравя Реал Сосиедад - те са страхотен отбор, който игра страхотно. За мен беше много интересно да се запозная с испанския треньор. Противникът доминираше през първото полувреме и ни затрудни максимално - държеше топката, ние не можахме да ги пресираме, те спечелиха много втори топки".

"Но футболът е непредвидим, през второто полувреме успяхме да променим хода на нещата, успяхме да пресираме повече, да създадем пространства, да комбинираме, да преодолеем напрежението. Първият гол дойде в точния момент и ни даде увереност", добави той.

"Все още не мога да мисля за реванша, ще бъде трудно, със сигурност ще страдаме пред техните привърженици Сосиедад ще бъде още по-силен. Важното е, че отборът ни се развива и не бива да променяме философията си за играта", каза Енрике пред репортери след мача.