Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике очаква с нетърпение отборът му да се изправи срещу Арсенал в Шампионската лига след победата с 3:1 над Рен в Лига 1, при която отборът му отбеляза няколко страхотни голове. По-рано през сезона парижани реализираха 13 попадения в първите си три мача от първенството на Франция.

"Получи се много интересен мач от самото начало. Имахме много положения. Вкарахме три гола, но можехме да отбележим повече", коментира Енрике пред BeIN Sports.

"Шампионска лига? Ще играем срещу друг фаворит - Арсенал. Това ще бъде стимулиращ мач и ние ще се подготвим добре", добави испанският специалист.

"Баркола беше на правилното място да отбележи гол, като един умен нападател. наистина ми хареса представянето му. той ни даде постоянство И държеше топката, когато имахме нужда от него", каза още наставникът на Пари Сен Жермен на пресконференцията след двубоя.

"Той е много интелигентен. Мислех, че беше страхотен тази вечер. Удоволствие е да имаме футболисти с такова ниво и манталитет", продължи Луис Енрике.

54-годишният треньор каза, че неговият отбор се защитава добре, а допуснатите им голове от статични положения не са нещо, от което е твърде притеснен.

"Футболът не е справедлив към нас. Опонентите ни създават много малко положения срещу нас, но стигат до статични положения и вкарват. Днес вкараха от дузпа. Ние сме не съвършени и никога няма да бъдем", завърши Енрике.

Пари Сен Жермен ще се изправи срещу Арсенал в мач от Шампионската лига в Лондон във вторник.