Тимовете на Лион и Бордо завършиха 1:1 в двубой от 12-ия кръг на Лига 1. Лион откри резултата в 45-ата минута чрез Аоуар, но Корнелиус изравни през втората част.

Още в 10-ата минута на двубоя Бордо вкараха топката в мрежата, когато Карамо беше точен, но след ВАР попадението беше отменено. "Жирондинците" създадоха нова опасност пред вратата на Лион в 32-ата минута, но Отавио не сполучи да се разпише. Малко по-късно и Джими Бриан създаде добра ситуация пред вратата на домакините, но отново гол нямаше, за да дойде и голът за домакините, когато точен беше Аоуар.

През втората част, отново Бордо създаваше положения, но в 56-ата минута Санкаре не сполучи, а пет минути по-късно и Джими Бриан не реализира.

Все пак Бордо стигна до изравняването на резултата, след като Андреас Корнелиус не остави шансове на вратаря на домакините.

До края на двубоя нови голове не паднаха и резултатът остана непроменен - 1:1. След тази спечелена точка Лион е на четвъртото място с актив от 21 точки, а Бордо е на 8-ото място с 15.