Аржентинската футболна звезда Лионел Меси се обърна към сънародника си Серхио Агуеро по повод обявяването на края на кариерата на играча на Барселона. По-рано днес Агуеро заяви официално, че заради здравословните си проблеми прекратява състезателната си кариера, а Меси използва социалните мрежи, за да отправи топли думи към добрия си приятел.

Gulliver/GettyImages
23 снимки

"Практически през цялата ни кариера бяхме заедно Кун. Преживяхме много хубави моменти и други, които не бяха толкова добри, но всичко това ни обедини и сприятели още повече. Ще продължим да изживяваме още много моменти заедно извън терена", написа Лео Меси.

"С огромната радост от спечелването на Копа Америка не толкова отдавна, с всичко, което си постигнал в Англия. Истината е, че боли много да видя, че трябва да спреш да правиш това, което обичаш най-много. Със сигурност обаче ще продължиш да бъдеш щастлив, защото ти си човек, който предава щастие на останалите и тези, които те обичат, винаги ще са с теб. Сега започва нов етап от живота ти и съм убеден, че ще го живееш с същата усмивка и мечтите, които влагаш във всичко. Желая ти всичко най-добро. Обичам те много, приятелю. Ще ми липсваш много на терена и когато се съберем с националния отбор", коментира още Меси.