Отборът на Ланс победи с 2:1 като гост Анже в мач от 14-ия кръг на френската Лига 1. Уесли Саид откри резултата за Ланс, а Факундо Медина удвои преднината в 51-ата минута. За домакините се разписа Миха Блажич.

Ланс започна силно срещата и в 21-ата минута Уесли Саид засече с глава центриране на Флориан Сотока и прати топката в мрежата с много красив удар.  

В 51-ата минута Факундо Медина засече топката след подаване на Кевин Дансо от пряк свободен удар и удвои преднината на Ланс. Голът бе проверен с ВАР заради съмнения за нарушение в атака, но такова не бе отсъдено и попадението остана. Секо Фофана можеше да вкара в 55-ата минута, но стражът на Анже спаси удара му. 

Давид Коща от състава на гостите си опита късмета от далечна дистанция в 70-ата минута и можеше да се получи страхотен гол, но топката срещна гредата.

В самия край на срещата, в 87-ата минута усилията на домакините най-сетне дадоха резултат и Миха Блажич вкара с глава, засичайки центриране на Набил Бенталеб, което обаче не бе достатъчно за Анже да стигне до точката.